Radim Kotlaba posiluje KPMG Legal

Radim Kotlaba přichází do advokátní kanceláře KPMG Legal na pozici Counsel. V nové roli se bude věnovat zejména transakčnímu poradenství, energetice a veřejným zakázkám. Odpovídat bude i za rozvoj právních služeb německy hovořícím klientům.

Osobní profil

Radim Kotlaba - Senior Manager, Legal

Counsel, KPMG Legal

KPMG Česká republika

Kontaktovat

Související

Radim Kotlaba absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a Vysokou školu ekonomickou v Praze. Titul LL.M. získal na Univerzitě v Pasově.
Přes 13 let působil v mezinárodní advokátní kanceláři CMS Cameron McKenna. Specializuje se především na fúze a akvizice, energetiku, veřejné zakázky a PPP projekty.

Kotlaba hovoří německy a anglicky. Mezi jeho záliby patří sport (maratony běžecké, běžkařské a na horských kolech), cestování a politická geografie.

O KPMG Legal

Advokátní kancelář KPMG Legal se zaměřuje především na korporátní právo, pracovní právo, transakce (fúze a akvizice a smluvní právo obecně) a na regulatorní problematiku. Své služby poskytuje místním i mezinárodním klientům. Právní tým KPMG Legal na řadě projektů úzce spolupracuje s dalšími odborníky společnosti KPMG Česká republika.

Štěpán Kačena
Content Marketing Supervisor

KPMG Česká republika
M: 774 226 127
E: skacena@kpmg.cz
Twitter: @KPMG_CZ

Spojte se s námi

Chcete s námi spolupracovat?

loading image Nezávazná poptávka