KPMG Legal jmenuje Martina Hrdlíka do pozice Counsel

KPMG Legal jmenuje Martina Hrdlíka do pozice Coun...

Advokátní kancelář KPMG Legal povýšila Martina Hrdlíka do pozice Counsel. I nadále se bude zaměřovat hlavně na korporátní právo, transakce, regulatorní problematiku a pracovní právo.

Osobní profil

Martin Hrdlík

Partner, KPMG Legal

KPMG Česká republika

Kontaktovat

Související

Martin Hrdlík je advokát s více než desetiletou praxí a v rychle rostoucí KPMG Legal působí prakticky od jejího vzniku. Má rozsáhlé zkušenosti v oblasti soudního a rozhodčího řízení, včetně mezinárodních arbitráží. Hrdlík absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a pravidelně se věnuje přednáškové a publikační činnosti. Volný čas rád tráví se svou rodinou nebo sportem, zejména jízdou na koni.

© 2021 KPMG Česká republika, s.r.o., společnost s ručením omezeným založená dle právních předpisů České republiky a členská společnost globální organizace nezávislých členských společností KPMG, přidružených ke KPMG International Limited, soukromé anglické společnosti s ručením omezeným. Všechna práva vyhrazena.

Detailní informace o struktuře globální organizace KPMG najdete na stránce: https://home.kpmg/governance.

Spojte se s námi

Chcete s námi spolupracovat?

loading image Nezávazná poptávka